Betrokkenheid

simia logo

Betrokkenheid

In samenwerking met 's Heeren Loo hebben we op hun locatie een prachtig klimbos kunnen realiseren. 's Heeren Loo is een zorgcentrum voor mensen met een verstandelijke beperking. Naast het klimmen en klauteren voor de fun hebben we in 2014 ook een sociaal maatschappelijk project kunnen realiseren. We hebben een klimroute geopend voor mensen met een lichamelijke en verstandelijke beperking, waar ook kinderen tussen de 5 en 7 jaar gebruik van kunnen maken.  We willen graag een klimbos voor echt "iedereen", waar mensen met een beperking en zonder beperking elkaar kunnen ontmoeten. 's Heeren Loo is daardoor de ideale plek om dit te realiseren.

Een mooie en avontuurlijke belevenis in de natuur was onze gedachte toen we voor de eerste keer kennis maakten met een klimbos. Spelen in de natuur voor jong en oud. We hebben samen met de bouwer uitdagende en speelse hindernissen bedacht. Belangrijk vinden wij dat het klimbos in harmonie met de natuur gebouwd wordt, dat betekend dat we zo veel mogelijk natuurlijke materialen gebruiken en zorg dragen voor de aanwezige natuur.

Wij hopen met dit klimbos mensen dichter bij de natuur te brengen door een uitdagende en avontuurlijke belevenis in het klimbos. 

Klimbos
Apeldoornseweg 60
6733 SC Ede


06 - 28 693 457
info@simia.nu

fotoalbum
Share by: