Teambuilding

simia logo

Teambuilding

Voor een leerzaam en avontuurlijk teamuitje kunt u bij ons terecht. We bieden verschillende activiteiten aan waar collega's jaren later nog over zullen praten!

Katapult bouwen  

Samen een katapult bouwen. In twee teams gaat u aan de hand van een voorbeeld een robuuste katapult bouwen met stevige palen en touwen. Hoe kan u zo goed mogelijk met uw team overleggen om tot een gewenst resultaat te komen. Met als doel om een zo groot mogelijke afstand te overbruggen of het andere team te bestoken met waterbommen. Deze activiteit daagt u met uw team uit om samen spelenderwijs te leren! 

Thema's die aan deze activiteit kunnen worden gekoppeld zijn samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking. 

Blind Boogschieten

Samen boogschieten waarbij de één is geblinddoekt en de ander begeleidt. Hoe geeft u informatie aan iemand die wel weet dat er een doel is maar het doel niet kan zien? Wat filtert u aan informatie die u krijgt en hoe zet u deze om in een handeling? Welke begeleidingsstijl zet u in en hoe wordt dat ervaren door de ander. Samen op avontuur, geef u over!

Thema´s die aan deze activiteit kunnen worden gekoppeld zijn vertrouwen/veiligheid, samenwerken, communicatie, teamontwikkeling en kennismaking.

Wandelende A

In twee teams wordt er een ophaalbrug gebouwd. U bouwt samen met uw team de helft van een brug met stevige palen en touwen net als het andere team. De brug wordt zodanig gebouwd met als doel de oversteek te kunnen maken. Als de brug klaar is, heeft u samen met uw team een geweldige prestatie geleverd waar u trots op mag zijn!
Thema´s die aan deze activiteit kunnen worden gekoppeld zijn samenwerken, communicatie, teamontwikkeling, leiderschap, besluitvorming en kennismaking. 

Klimbos
Apeldoornseweg 60
6733 SC Ede


06 - 28 693 457
info@simia.nu

fotoalbum
Share by: