Over Ons

simia logo

Even voorstellen

Ik ben Frank Bookelmann. Sinds 7 jaar organiseer ik buitenactiviteiten voor scholen, bedrijven en particulieren. De reden dat ik Simia ben gestart is vanwege mijn liefde voor bewegen, mensen en werken in de natuur.

De reden dat ik graag een klimbos wilden bouwen is omdat in mijn ogen een klimbos een ideale mix is van actief bezig zijn in de natuur met een hoog belevingsgehalte waarmee ik een brede doelgroep willen aanspreken.

Ik wil het klimbos als het ware multifunctioneel gebruiken. Door niet alleen mensen een dagje uit te laten beleven, maar ook specifieke doelgroepen aan te spreken. Zoals het realiseren van een klimbos voor mensen met een beperking en het gebruik van het klimbos als middel voor training, coaching en behandeling binnen de hulpverlening.

Mijn achtergrond

Ik heb als opleidingsachtergrond CIOS, Bewegingstherapie Cesar en een opleiding tot Psychomotorisch therapeut. Deze opleidingen hebben raakvlakken met sport, spel en bewegen. Ik heb inmiddels 21 jaar ervaring met het werken met een grote diversiteit aan mensen op bovenstaande gebieden. Door mensen te coachen, instrueren, trainen en te begeleiden.    

Daarnaast beoefen ik verschillende sporten zoals klimmen, mountainbiken en (berg)wandelen.

Klimbos
Apeldoornseweg 60
6733 SC Ede


06 - 28 693 457
info@simia.nu

fotoalbum
Share by: