S-heeren-loo

simia logo

  Missie

's Heeren Loo draagt met hoogwaardige ondersteuning bij aan een zinvol bestaan van mensen met een verstandelijke beperking. Respect, verbondenheid, geborgenheid en verantwoordelijkheid zijn daarbij richtinggevende waarden.

Visie

Mensen met een verstandelijke beperking hebben het recht deel te nemen aan de maatschappij. Daarom moet alles worden gedaan om ze zo goed mogelijk in die maatschappij te laten integreren. In de praktijk kan dit betekenen dat cliënten wonen in een gewone woonwijk, werken in een bedrijf, uitgaan in het café op de hoek en sporten bij een sportclub waar ook mensen zonder verstandelijke beperking komen.

Bovenstaande visie heeft in de afgelopen jaren geleid tot ingrijpende veranderingen binnen onze organisatie. Vroeger werden mensen met een verstandelijke beperking meestal uit huis geplaatst. Daar was onze organisatie ook op ingericht. Nu proberen we mensen zo lang mogelijk thuis te ondersteunen. Pas als dat niet meer gaat, bieden we een voorziening aan waarin we voorzien in zoveel mogelijk contacten met de samenleving.

Klimbos
Apeldoornseweg 60
6733 SC Ede
 

06 - 28 693 457
info@simia.nu

fotoalbum
Share by: